Søndag 25. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Gartnergryde
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

750 g svinekam/u svær
40 g smør (saltet)
2 stk. porre
100 g løg
6 dl bouillon,grønsags(1l.)
1 bdt. persille,bredbladet
1 dl fløde,9%
300 g ærter (dybfrost)
2 stk. tomat (rå)
700 g kartofler, asparges
400 g salat,blandet
4 spk. olie/eddike,blandet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(3) Rating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kartofler sættes over at koge om det er pillekartofler, ellers skrallede de, husk lidt salt i kogevandet.
Porre og løg renses og porrerne skæres i skiver og løg i halve skiver.
Persillen skylles og hakkes og tomaterne skylles og skæres i både.
Kødet skæres i tern og svitses i smøret sammen med porre og løg.
Bouillonen tilsættes sammen med halvdelen af persillen.
Retten småkoges i 30-45 minutter til det er mørt.
Den grønde salat tilberedes og dressingen kommes på således at smagen kan udvikles.
Skyen sies fra og jævnes med maizenamel og kommes tilbage på kødet.
Fløden tilsættes ærter, resten af persillen og smages til med salt og peber.
pyntes med de ud skårede tomater.
Server kartofler til og en grøn salat.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk