Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Stegt andebryst med kanelsauce


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

2 stk. and, bryst, rå
2 spk. olie, raps
lidt salt
lidt peber, sort
½ tsk. kanel,stødt
2 spk. eddike,rød,balsamico
2 stk. bouillon, hønse, tør
2 dl vand
1 dl fløde, 18% madlavning
lidt maizena mel
lidt vand
lidt salt
lidt peber, sort
125 g rødkål,rå
½ bk. salat,rucola
2 spk. hasselnødder
4 dl ris (vilde)
8 dl vand
1 stk. løg
1-2 dl tyttebær,syltede
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at sætte risene over i vand tilsat salt.
Gnid salt, peber på andebrysterne.
Steg dem på pande i olien med skindsiden nedad i 10-12 minutter 0g vend og steg i 7 minutter.
Lad kødet hvile men hold det varmt.
Kom stegeskyen fra panden i en gryde og tilsæt løget som er finhakket.
Kom kanel, eddike bouillon og vand ved og kog op.
Tilsæt fløden og rør maizenamel og vand sammen og tilsæt det til saucen.
Kog igennemen og smag til med salt og peber og evt. mere kanel.
Snit rødkålen og giv det et hurtig opkog i vand tilsat lid salt.
Slå det i en sigte og køl det af under den kolde hane.
Slå vandet godt af.
Vend tyttebærsyltetøjet i.
Vend det i rucola salaten og strø hakket hasselnødder over.
Server andebrysterne skåret i tynde skiver med vilde ris og salat samt kanelsaucen.

Bemærkninger:

Der serveres god rødvin eller godt øl til.
Prøv Rådhuspandekagera la Madmor som dessert.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk