Tirsdag 22. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Rådhuspandekager a la Madmor
 Opskriften er ekstra billig!

- til 10 stk.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

90 g mel, hvede
1 knsp. salt
½ tsk. sukker
3 dl mælk 0,5%
2 stk. æg
30-50 g smør (saltet)
2 dl æblemos
2½ dl mælk 0,5%
½ stk. vanille,stang
2 stk. æggeblomme
50 g sukker
2 stk. husblas/gelatine
1½ cl cognac (alkohol, 32 g)
2 stk. æggehvider
2½ dl fløde, piske (38%)
50 g hasselnøddeflager
100 g marmelade, abrikos
1 dl vand
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(6) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
3 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10


Billede af Rådhuspandekager a la Madmor - klik for at se billedet i fuld størrelse (nyt vindue)

Fremgangsmåde:

Start med at bage pandekagerne.
Mel, salt, sukker blandes i en skål.
Æg og mælk piskes sammen og tilsættes melblandningen.
Pisk godt igennemen så der ikke kommer klumper i dejen.
Smel lidt smør og kom lidt dej på og fordel det ud over hele panden (Ø 16 cm.) bages på begge sider til de er gyldne.
Afkøles straks.
Crem:
Kom mælk og vanilliestang et opkog.
Pisk æggeblomme og sukker sammen og kom den kogene mælk i lidt af gangen.
Kom den tilbage i gryden og bring den næsten op til kogepungtet under piskning.
Kom den i en skål og kom den vredet husblas i rør godt.
Tilsæt cognacen og rør godt igennemen.
Afkøles.
Pisk æggehvider og piskefløde stift og vend det i cremen når den er kold.
Smør æblemosen på den ene side af pandekagerne.
Fordel kagecreme på midten af pandekagerne og rul dem sammen med lukningen ned af.
Sæt dem på serveringsfadet.
Hak og rist nødderne gyldne.
Kom abrikos mameladen i en grude og tilsæt vand.
Kog det op og lad det kog til du syntes det er saucetykkelse.
Kom det i en skål og server saucen til pandekagerne.
Drys nødder over pandekagerne og server dem .

Bemærkninger:

De gør lykke så hvis dine gæster er meget slikmundet skal du måske lave dobbel portion og eller kan de fryses løse og tøs op en kold og kedelig dag og spises til en kop kaffe eller the.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk