Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Laks med stegte ris og karrysovs
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften er hurtig at lave

Du skal bruge:

4 stk. laks
2 spk. smør (saltet)
lidt salt
lidt lime, saft
½ l ris kogte kolde
150 g løg
200 g gulerødder
2-3 spk. olie, raps
1 tsk. spidskommen
150 g ærter,sukker
lidt fiskesauce
lidt karrypasta
2 dl kokosmælk, konserves (lille)
lidt farin
1 bdt. forårsløg
lidt fiskesauce
lidt lime, saft
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at pil og hak løg fint.
Skræl og skær gulerødderne ud i skiver.
Skyl sukkerærterne under rindende vand og dup dem tørre med køkkenrulle.
Rens forårsløg og skær i tynde strimler.
Fisk:
Kom smøret på en hed pande og steg fisken med skindsiden nedad i 1 minut.
Vendes og steges yderligt ca. 3 minutter ved svag varme.
Dryp limesaft over og krydr med salt.
Tag laksestykkerne af og hold dem varme.
Wok:
Varm woken op så den er rygende varm.
Tilsæt 1 spsk. olie og steg løg og gulerødder under omrøring i 3 minutter.
Tilsæt lidt mere olie.
Steg nu de kolde kogte ris på woken i 5-6 minutter stadigvæk under omrøring.
Krydr med spidskommen.
Tilsæt nu sukkerærterne og steg i 2 minutter.
Smag til med fiskesauce.
Karrysovs:
Svits forårsløg i lidt olie og tilsæt karrypastaen eller karrypulver.
Kom kokosmælken ved og kog den igennemen i 1 minut under god varme.
Kom farinen vad og smag til med fiskesauce og limesaft.
Server den stegte laks og risene samt sovsen til.
Skær limebåde og server dem til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk