Fredag 20. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kylling med rababer
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1400 g kylling, hel
500 g rabarber, rå
200 g sukker, rør
½ dl honning,akacie
1 stk. vanille,stang
½ l vand
2 stk. bouillon, hønse, tør
2 spk. eddike,hvid,balsamico
150 g gulerødder
1 stk. porre
lidt smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, sort
2-3 dl fløde, 18% madlavning
1200 g kartofler, samsø
lidt salt
1 bdt. persille
lidt kulør
lidt maizena mel
lidt vand
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Tør kyllingen godt med køkkenrulle.
Rens og skyl rababerne og lad dem dryppe af i en sigte.
Kom dem i en skål og vend dem med rørsukkert og honningen.
Flæk vanilliestangen skrab maven ud og rør både den og stænglerne i rababerne sammen med eddiken.
Rul et stykke bagepapir og sæt det i halsen af kyllingen som en prop.
Den skal sidde så godt fast at der ikke render saft ud af kyllingen under stegningen.
Fyld kyllingen med rababerne og luk den omhyggeligt så saft og kraft bliver inde i kyllingen.
Gnid kyllingen med salt og peber.
Læg den i en bradepande og smør smøret ud over den.
Skræl gulerødderne og skær dem i 3 cm. tykke stykker.
Skyl og snit porren i 1 cm. skiver og fordel det rundt om kyllingen.
Kom vand og smuldret boullionterninger ved.
Sæt fadet i ovnen ved 200° i 5 kvater.
Kog kartoflerne i vand tilsat salt og pil dem når de er møre.
Si stegeskyen fra i en gryde og tilsæt fløden kog op.
Tilsæt evt. lidt kulør.
Jævn saucen af med maizena mel, udrørt i lidt koldt vand.
Smag til med salt og peber.
Pater kyllingen og tag rababerne ud med en ske, fjern vanilliestangen.
Server kyllingen med kartofler drysset med lidt hakket persille, sauce og rababerkompot til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk