Torsdag 28. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Bland vand,kanel, sukker og nelliker i en gryde. Bring det i kog, koges i 3 minutter. Køl lagen af. Skræl appelsinerne og fjern så meget af de hvide inde som mugligt. Skær appelsinerne i tynde skiver. Læg dem på et fad med lidt kandt. Kom den kolde lage over og lad det trække i køleskabet i nogle timer gerne et døgn. Serveres til fx. flæskesteg, ribbensteg og gammeldags oksesteg. Bemærkninger: Kan også bruges som dessert med vanilliecreme til eller is. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |