Lørdag 24. Juni 2017
I dag: Skt. Hans Dag
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Gardist steg


- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 1/2 kg svinekam/u svær
250 g champignon
150 g løg
10 g smør (saltet)
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. peber, sort
1 tsk. timian
3 dl bouillon,grønsags(1l.)
2 tsk. maizena mel
2 dl rødvin
800 g kartofler, bage
30 g smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, hvid
2 spk. purløg
2 spk. persille,bredbladet
2 spk. rasp, brød
500 g grøntsagsblandning
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Rens champignoner og skær dem i skiver.
Pil og hak løg, purløg og persille.
Skræl kartoflerne og læg dem i gryden med vand.
Skær nakkekammen i kotelet-tykke skiver, men ikke helt igennem.
Svits champignon og løg i lidt smør.
Tilsæt timian, salt og peber.
Fordel fyldet mellem kødskiverne.
Hold dem sammen med kødnåle.
Læg stegen i et ovnfast fad og hæld bouillon ved.
Sæt fadet i ovnen ved 200° i 1,½ time.
Ca. 40 minutter før stegen er færdig sættes kartoflerne over.
Når stegen er færdig sies skyen fra.
Hold kødet varmt.
Imens laves saucen.
Jævnes med maizenamelet.
Evt. lidt kulør om der ønskes en lidt mørkere sauce.
Grøntsags bladningen varmes igennem.
Kartoffelmosen laves. Køres med el-piskeren.
Brug kogevandet til mosen tilsæt smør og purløg, persille, salt og peber.
Kom mosen i fad og drys rasp over og graténer i ovnen under grill til overfladen er gylden.
Stegen skæres i skiver og serveres med sauce, grøntsager og mos.

Rester af stegen kan bruges til pålæg.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk