Fredag 20. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Gulerodssuppe med rejer og grøn karry
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 2 pers.

Opskriften er hurtig at lave

Du skal bruge:

250 g gulerødder
150 g løg
1 spk. olie, raps
1 tsk. karry, grøn
1 stk. kokosmælk, konserves (lille)
4 dl vand
1 stk. bouillon, grønsags, tør
1 stk. bouillon, hønse, tør
2 spk. lime, saft
1 bdt. persille,bredbladet
2 skv. brød alm eller specelt efter eget ønske
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(7) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
3 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Pil og hak løgene og skær den i fine tern.
Steg dem i olien til de er klare.
Skral gulerødderneog skær dem i skiver.
Tilsæt dem til løgene og steg dem med.
Kom karrypasta vedog lad det svitse med.
Tilsæt vand og boullionterningerne.
Lad det koge i 10-12 minutter til gulerødderne er møre.
Si suppen over i en skål og kom grønsagerne i en blender eller food-processoe eller brug en stavblender.
Har du ingen af delene så purrer det gennemen sien.
Kom suppen tilbage i gryden sammen med de blendtet grønsager.
Kom kokosmælken og limesaft i og kog op.
Smag til med salt og peber og evt. mere karry om den ikke er stærk nok.
Drys rejerne i lige før servering og den fint hakket persille.
Server suppen med brød til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk