Lørdag 21. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kyllingebryst med bacon-kartofler


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 stk. kyllingebryst,u/skind
lidt salt
lidt peber, sort
2 stk. lauerbærblad
1 kg kartofler, samsø
1 bdt. rosmarin
1 ps. bacon, rå, skiver
750 g spinat,frisk
2½ dl mælk 0,5%
2 spk. smør (saltet)
2 spk. mel, hvede
lidt muskatnød,revet
1 stk. citron, rå
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
3 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at skruppe kartoflerne grundigt.
Viklen halv skive bacon om kartoflen sammen med en kvist rosmarin.
Læg den med lukningen nedad.
Kom citronbåde ved og sæt fadet i ovnen ved 200° i 40 minutter.
De stegte citroner får en let bitter smag men er dejlige.
Kom brysterne i en gryde med 1½ dl vand og lidt salt, kog dem op i 15 minutter.
Læg dem ind til kartoflerne de sidste 10 minutter så de får lidt farve.
Rens og skyl grundigt spinaten.
Smelt smørret i en gryde og drys melet i.
Saml det til en blød smørbolle.
Tilsæt mælken og pisk til der ikke er klumper.
Kom spinaten i og varm igennemen under omrøring.
Smag til med salt, peber og revet muskatnød.
Server kyllingebrysterne med ovnstegte kartofler med backon og spinatsaucen til.

Bemærkninger:

Ønskes der lidt ekstra grønsager til er kogte gulerødder kog i kyllingevandet samt grønne bønner et godt tilbehør og sundt.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk