Lørdag 16. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Flødeostekage med kiwi
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 12 stk.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

100 g smør (saltet)
150 g grovkiks (digestive typen)
4 stk. husblas/gelatine
400 g flødeost naturet 10%
2 stk. æg
½ tsk. citron, skal (revet)
1½ dl flormelis (sukker)
8 stk. kiwi
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Smelt smøret og smuldr kiksene heri.
Bland det godt og tryk det ned i en springform beklædt med madfilm.
Sæt husblasen i blød i koldt vand i 5-7 minutter.
Del æggene i blommer og hvider.
Rør flødeost, æggeblommer og citronskal sammen.
Tag husblasen op af vandet, lad lidt vand hænge ved og smelt den i mikro ovnen eller i en lille kasserolle det må ikke brænde på.
Pisk æggehviderne stive med flormelisen.
Hæld den smeltede husblas i en tynd stråle i ostemassen under kraftig piskning.
Bland de stiftpiskede æggehvider i ostemassen.
Hæld ostemassen i springformen oven på kiksene.
Sæt formen i køleskabet i et par timer til det er stift.
Løsne kagen rungt langs kanten af springformen og lyft kagen over på et rundt fad uden madfilmen.
Skræl og skær kiwifrugterne ud i tynde skiver og pynt kagen med kiwifrugterne.


Bemærkninger:

Kagen kan holde sig i køleskabet i 3 dage. Sæt springkageformen rundt om kagen og sæt film over denne.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk