Tirsdag 13. April 2021 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Halver peberfrugterne og chilien (kan undlades) og skrab kernerne ud. Læg dempå en bageplade med skindsiden opad. Rist dem i ovnen til skindet bliver sort ca. 8 minutter. Tag dem ud af ovnen og dæk dem med et viskestykke. Skræl kartoflerne og kom dem i en gryde med vandet og tilsæt boullionterningerne. Kog kartoflerne godt møre. Træk skindet af peberfrugten og chilien. Kom dem op til kartoflerne og kog dem med. Blend kartoflerne med peberfrugten og chilien med en stavblender. Smag til med eddiken/evt. hvidvin, salt og peber. Server suppen med en krydder bolle eller andet brød efter eget vald. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |