Mandag 23. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Helstegt svinekam med sprød svær


- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1500 g svinekam/m svær
2 spk. salt
1 kg kartofler, samsø
500 g rødkål,rå
2 dl saft,blandet,sød,1:4
1 dl vand
50 g sukker
40 g smør (saltet)
2 spk. maizena mel
lidt rødvin
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Rødkålen snittes fint og kommes i en gryde sammen med frugtsaftkoncentrat og vand.
Kartoflerne sættes over så de kan nå at koge inden stegen er færdig, og så man kan pille dem inden de skal brunes i sukkeret.
Småkoges i 30 minutter eller til rødkålen er mør.
Smages til med lidt rødvin, salt og sukker.
Stegen lægges med sværen nedad i en bradepande.
Der hældes vand ved, så sværen lige er dækket og der forkoges ved 250°C. i 20 minutter.
Stegen tages ud, sværen ridses og gnides med salt og steges hvider ved 250°C. i 25 minutter, eller til sværen begynder at boble.
Så dæmpes varmen til 175°C. og der steges videre ved den temperatur i ca. 5 kvarter.
Stegeskyen skummes for fedt og jævnes med maizenamelet. smages til med salt og peber samt justeres med kulør.
Sukkeret smeltes på panden og smøret tilsættes kartoflerne kommes på og vendes på panden indtil de har tage farve over det hele.
Skær stegen ud anret på fad sammen med de brune kartofler og rødkålen i en skål og saucen i kande.
En rest kan anvendes til madkassen:
Se ideforslag i madkassen.



Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk