Onsdag 26. September 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Panerede koteletter med grønsager
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g svinekød,kotelet
1 stk. æg
3 spk. rasp, brød
1 spk. mel, hvede
lidt salt
lidt peber, sort
30 g smør (saltet)
3oo g ærter (dybfrost)
300 g gulerødder
400 g blomkål
4o g mayonnaise,
3 dl ylette naturel
1 spk. citron, saft
lidt sukker
lidt salt
2 spk. persille
2 spk. citronmelisse
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(6) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
4 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Gulerødderne skrales og skæres i skiver
Blomkålen deles i små buketter skylles grundigt. Gulerødderen og blomkålen koges i let saltede vand i 10 minutter.
Koteletterne bankes let ud med håndroden.
Dyppes i sampiskede æg og vendes i rasp blandet med mel, salt og peber.
Steg dem i smøret 8 minutter på hver side ved moderat varme.
Ærterne kommes ved og det slukkes for varmen, lad det stå medens koteletterne steger færdig.
Mayonnaise og ylette røres sammen smages til med citronsaft, salt og sukker samt hakket citronmilisse og persille.
Server koteletterne på fad sammem med grønsagerne og med dressingen til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Grøntsagssuppe
Roastbeef, grydestegt.
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk