Torsdag 22. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Skt. Hans Aften (23/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kaviar-rand
 Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 8 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 stk. kaviar,sort
3 stk. husblas/gelatine
100 g mayonnaise,
2 spk. citron, saft
lidt salt
1 dl fløde, piske (38%)
lidt salt
200 g rejer (dybfrost)
4 stk. æg,kogt
250 g tomat (cherry)
4 stk. dilds, kvist, rå
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Udblød husblasen i kold vand.
Rør mayonnaisen med citronsaften og karry.
Knug husblasen fri for vand og smelt den over vandbad.
Lad den blive håndvarm.
Rør husblasen i en tynd stråle i mayonnaisen.
Pisk fløden stiv og vend den i mayonnaisen med let hånd sammen med kaviaren.
Smag til med salt, citron og evt. karry.
Kom bladningen i en randform, der er skyllet med koldt vand, og stil den koldt for at stivne.
Anretning:Løs randen rundt i kanten med en kniv og hold evt formen få øjeblikke i varmt vand.
Vend kaviar-randen ud på et fad og garnér med optøet rejer og kogte æg delt i kvarte samt cherrytomater i halve.
Pynt med dildkviste.
Ristet brød uden skorpe evt. smør.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk