Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Moussaka
 Opskriften er særlig sund!

- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g lammekød,hakket,magert
200 g løg
1 fed hvidløg, knust
1 ds. tomat, hakket, konserves
2 spk. tomatkoncentrat
lidt salt
lidt peber, sort
500 g aubergine
2 stk. æg
1 1/2 dl fløde,9%
25 g ost 6+,revet
3 stk. flute,frisk, 4 pers.
600 g salat,blandet
1 stk. agurk
5 dl yoghurt (naturel)
4 fed hvidløg, knust
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(8) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
3 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Pil og skær løget i halve skiver.
Vask auberginerne og skær dem i skiver.
Svits løgene i olie tilsæt lammekødet og steg det med sammen med hvidløget.
Tilsæt tomater og koncentrat og lad det snurre 30 minutter.
Steg auberginerne i lidt olie og læg dem lagvis sammen med kødet.
Bag det i ovnen ved 180C, i 30 minutter.
Agurken vaskes og snittes i meget små tern.
Yogurten som har stået til dræning natten over røres med hvidløg,hvid peber og lidt salt og agurken kommes i.
Smages til med flere krydderier om man vil.
Pisk æg, fløde og ost sammen og hæld det over fadet med lammekødet og sæt det tilbage i ovnen yderligt 15 minutter eller til overfladen er pæn gylden.
Server Mousskaen sammen med flute og blandet salat og Græsk agurkesalat til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk