Søndag 22. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Lammekølle i vinaigrette


- til 8 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

2 kg lammekølle,udbenet
150 g løg
1 stk. porre
150 g selleri
200 g gulerødder
3 fed hvidløg, rå
1 stk. lauerbærblad
1 stk. persillerod
1 dl esdragoneddike
2 dl olie, oliven
6 stk. løg,skalotte
2 fed hvidløg, rå
60 g sennup,dijon,krydderet
30 g persille
30 g kørvel
30 g merian
30 g basillikum
30 g rosmarin
30 g basillikum
160 g tomat,u/kerner
80 peberfrugt, rød
80 peberfrugt, gul
4 flute,frisk, 4 pers.
1.6 kartofler, alm.
800 salat,blandet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Lammekøllen lægges i en gryde i let saltede vand og koge for svag varme i 2 timer.
Efter 1 time skummes der grundigt og de rensede grønsager tilsættes og der skummes igen grundigt.
Tilbered vinaigrette-saucen.
Estragoneddike, olivenolie, dijonsennep piskes sammen og de hakkede urter og skalotteløg og hvidløg tilsættes samt tomatkødet og de fintternede peberfrugter.
smages til med salt og peber.
Lammekødet skæres i tynde skiver og vinaigrette-saucen hældes over stilles i køleskab i et par timer.
Serveres med flute eller ovnstegte trekands kartofler og grønsalat.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk