Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Torsk på grøn bund
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

600 g fiske file rødspætte
100 g løg, røde
1 fed hvidløg, rå
300 g gulerødder
250 g porre
250 g tomat (cherry)
1 spk. olie, oliven
1 tsk. rosmarin
lidt salt
lidt peber, hvid
1 dl hvidvin, medium
1 spk. citron, saft
2 1/2 dl ris (vilde)
5 dl vand
lidt salt
1 skv. citron, rå
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Risene sættes over at koge med lidt salt og en skive citron.
Skyl og tør filetten, gå den efter for ben.
Skær fisken ud i 8 stykker.
Pil løg og hvidløg og hak dem groft.
Skræl gulerødderne og skær dem i tern.
Rens porrerne og skær dem i tynde skiver.
Vask og skær tomaterne i halve.
Svits løgene i olien tilsæt gulerødderne og porrerne.
Hak rosmarinen og drys det over grønsagerne sammen med salt og peber.
Tilsæt tomaterne og hvidvinen.
Læg fisken oven på og dryp citronsaften på.
Damp retten under låg ved svag varme ca.5-7 minutter til fisken er fast og ugennemsigtig.
Server fisken med ris.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk