Torsdag 05. December 2019 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Dressing:Snit forårsløg i smalle ringe og rør dem sammen med kvark og A38. Smag dressingen til med karry, salt og peber. Stil den i køleskab. Skær kyllinge i små tern, lad asparssnitterne dryppe helt af og skær bladselleri i smalle skiver. Pil æggene og hak dem groft. Bland alle disse ingredienser i dressingen og lad salaten trække tildækket i køleskab i mindst 30 minutter. Anret hønsesalaten på et leje af fintstrimlet salat, pynt med bladselleri og spis tynde skiver ristede toastbrød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |