Tirsdag 19. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Rist kødet i olien på panden hurtigt og tag det af panden. Pil og snit løg i halve skiver, snit rosenkålen fint. Rens og skær champignonene i skivet, flæk og rens peberfrugten og skær den i tern. Rist alle grønsagerne på panden. Hæld bouillon og tomatkoncentrat ved og kom kødstrimlerne heri. Lad det simre sammen ganske kort - pas på det ikke får for meget varme og for længe så det ikke bliver tørt og trist. Smag retten til med salt og peber. Serveres med flute. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |