Mandag 23. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kalvelever á l`orange
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g lever (kalv)
4 spk. mel, hvede
50 g smør (saltet)
2 tsk. oregano
lidt salt
lidt peber, sort
4 stk. appelsin, rå
2 dl appelsin, saft
1 dl hvidvin, sød
1 dl fløde, piske (38%)
1 kg kartofler, bage
400 g salat,friséesalat
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skral kartoflerne og sæt dem over at koge uden salt.
Bland mel med krydderier og vend leverskiverne heri.
Klargør appelsinerne pres saften ud af 2 appelsiner 2 dl. i alt og skær skrallen af 2 appelsiner således at filerne kan skæres ud.
Steg leveren i smøret på panden ikke mere end 3 minutter på hver side.
Skyl og snit salaten og anret i skål.
Tag den stegte lever af panden og hold den varm.
Svits appelsinfilerne i lidt smør, hæld appelsinsaften på og derefter hvidvinen.
Kom kartoflerne og i en arbejdsskål og kør med el-piskeren. Tilsæt lidt af kogevandet og salt og 2 spsk. smør.
Kør det godt igennemen med el-piskeren.
Smag til med salt evt lidt hvid peber.
Hold den varm.
Kog saucen lidt ind og jævn med fløden.
Hæld saucen over leveren.
Server leveren, kartoffelmos og grøn salat.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk