Fredag 15. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Bøf bourguignonne


- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 1/2 kg okse, tykkam
200 g bacon,stegestykke,u/svær
200 g perleløg
2 spk. mel, hvede
lidt salt
lidt peber, sort
2 spk. olie, vindruekerne
2 fed hvidløg, knust
7 1/2 dl rødvin
1 bdt. persille
1 tsk. timian
1 stk. lauerbærblad
150 g porre
500 g champignon
4 stk. flute,frisk, 4 pers.
50 g smør (saltet)
600 g salat,blandet
4 spk. olie/eddike,blandet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
4 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skær kødet fri for sener og hinder og skær det i ikke for små terninger (4x4cm.).
Drys kødet med mel, salt og peber.
Skær sværen af baconen og skær det i små tern.
Steg baconterningerne i deres eget fedt i en stegegryde.
Tag dem op.
Brun løgene og tag dem op.
Brun dernæst kødterningerne ad et par gange.
Krydr med knust hvidløg, kom baconterninger og løg tilbage i gryden og hæld rødvin ved at det lige er dækket.
Bind persille, timian, laurbærblad og porre og kom den i gryden.
Lad retten snurre mør ved svag varme til kødet er mørt ca.1½ time.
Rens og rist champignonerne og kom dem i retten de sidste 10 minutter af stegetiden.
Retten kan evt. jævnes ganske let med en smørbolle (lige meget smør og mel rørt sammen og pisket ud i den varme sovs).
Giv flutes og en skål salat til.
Retten serveres i stegegryden.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk