Fredag 15. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kogt culotte med sur-sød sovs
 Opskriften er særlig sund!

- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 1/2 kg oksekød,Culotte
1 stk. porre
300 g selleri
1 bdt. kørvel
1 tsk. timian
1 stk. lauerbærblad
40 g smør (saltet)
3 spk. mel, hvede
5 dl suppe,fra kødet
3 spk. peberrod,rever
2 spk. eddike
2 spk. sukker
lidt salt
lidt peber, hvid
1 1/2 kg kartofler, alm.
300 g gulerødder
300 g broccoli
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(7) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
4 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kom Culotten i en ikke for stor gryde sammen med suppevisk (porre,selleri,kørvel,timian,lauerbærblad) og salt.
Hæld vand ved, så kødet lige er dækket.
Bring det i kog og skum for urenhedder.
Lad kødet koge stille og roligt under låg ca.1 tome.
Tag gryden fra varmen og lad kødet trække 20 minutter.
Tag culetten op og dæk den til, så den ikke bliver kold.
Lav en opbagning af smør og mel og spæd med 5 dl. suppe.
Kom den revne peberrod i sovsen og smag til med eddike og sukker samt salt og hvid peber.
Skær den kogte culotte i passende skiver på tværs fra den brede tykke ende.
Server kartofler, kogte gulerødder og broccoli til kødet sammen med sur-sød sovsen.

En rest kold kød til næste dag smager godt på rugbrød sammen med picklis og strimlet peberrod.

Kan også spises i en bolle med salat, picklis og tomater, pakket i film og i madkassen.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk