Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Mørbrad medailloner med grøntsags-ragout


- til 4 pers.

Du skal bruge:

600 g svine,mørbrad
12 stk. bacon, rå, skiver
1 spk. olie, raps
lidt salt
lidt peber, sort
200 g squash, grøn
150 g aubergine
200 g løg
2 fed hvidløg, rå
100 g peberfrugt, rød
100 g peberfrugt, gul
250 stk. tomat,cherry
1 spk. olie, raps
2 tsk. provence-krydderi
lidt salt
lidt peber, blanding
400 g dagen brød
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at lave ragouten den er mest tidskrevende.
Skær squash og aubergine i skiver, drys med salt.
Lad dem stå 30 minutter, så vandet trækker ud.
Skyl skiverne og tør dem af.
Skær løg og peberfrugt i ringe.
Hak hvidløg.
Skær tomaterne i halve.
Svits løgene i olie i en gryde, til de er klare.
Tilsæt peberfrugten, tomater, squash og aubergine og svits dem med.
Drys med provence-krydderi, salt og peber.
Vend forsigtigt i gryden til det er blandet.
Lad ragouten koge for svag varme under låg 20 minutter.
Smag til med mere krydderi.
Medens ragouten koger tilberedes medallionerne.
Puds mørbradene af og skær dem i ca. 3 cm. tykke skiver.
Fold en skive bacon om hver medaillon og hold den sammen med kødtråd.
Krydr medaillonerne med peber og steg dem i olie.
Steges ved jævn varme ca. 3 minutter på hver side.
Vend medallionerne på siden og tril dem på panden.
Steg baconskiverne så de bliver brune hele vejen rundt.
Anrettes på fad sammen med grøntsagsragouten.
Server dagen brød til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk