Tirsdag 22. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Farsbrød med urtefyld
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Du skal bruge:

500 g kalkun, hakket (2-5%)
1 tsk. salt
lidt peber, sort
1 tsk. kroianter,knust
1 stk. æg
1 1/2 dl vand
1 stk. bouillon, hønse, tør
1 dl rasp, brød
1 stk. savojkål
250 g gulerødder
1 stk. porre
15 g smør (saltet)
3 1/2 dl vand
1 stk. bouillon, grønsags, tør
1 dl fløde,9%
600 g kartofler, samsø
1 spk. olie, solsikke
2 spk. sesamfrø
3 spk. maizena mel
3 spk. vand
salt
peber, sort
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Rør kødet med salt, krydderier, æg, bouillonterning ud rørt i 1.5 dl. vand og rasp.
Lad den hvile et øjeblik.
Kog kartoflerne i let saltede vand i 10 minutter.
Rens urterne og halver gulerødderne på langs.
Læg dem og porrerne i letsaltede kogene vand og lad dem koge i 5 minutter.
Tages op og afdrypper.
Tag de 4-5 største blade af savojkål og dyp dem i kogevandet således at de bliver bløde.
Snit resten af kålen i passende stykker og damp det i kogevandet 5 minutter.
Tilsæt smør og vend kålen deri, hold kålen varm.
Læg de bløde blade på bordet og læg farsen ud i et tyndt lag.
Læg porrerne i midten og gulerødderne ved siden af.
Fold farsen ind over ligeså med bladene så det er indpakket alt sammen.
Plaser farsbrødet i ovnfast fad med lukningen nedad.
Kom billionen ved og bages ved 180°C. i 1 time.
Vend kartoflerne i olie og drys dem med sesamfrø, kom dem i et ovnfast fad.
Efter en halv time sættes kartoflerne i ovnen.
Si skyen fra farsbrødet og bring det i kog i en lille gryde.
Tilsæt evt lidt af kogevandet fra kålen og kom fløden i kog op og jævn med maizenamel ud rørt i vand.
Smag til med salt og peber.
Server farsbrødet i skiver og med ovnstegte kartofler og den dampede savojkål til.
Farsbrødet kan også bruges til frokostbordet som et anderledes indslag.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk