Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Vintergryde
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g kalv, småkød, tern
150 g løg
4 fed hvidløg, rå
350 g kartofler, alm.
200 g gulerødder
200 g persillerod
200 g selleri
125 g peberfrugt, gul
3 stk. tomat (rå)
150 g porre
150 g hvidkål
1 bdt. persille
50 g bønner,grønne
1 tsk. paprika
2 stk. lauerbærblad
1 l vand
3 dl hvidvin, medium
2 spk. eddike,hvid,balsamico
lidt salt
lidt peber, hvid
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Løg og hvidløg pilles og skæres i tern.
Kartoffler, gulerødder, persillerod og selleri skralles og skæres i lidt store tern.
Peberfruften flækkes og renses for kerner og hvide ribber og skæres i tern.
Tomaterne skylles og blomsten fjernes og tomaterne skæres i kvarte.
Porren renses og skæres i ringe.
Persillen skylles og hakkes mellemfint.
Kød og alle grønsagerne, minus persillen, kommes i en gryde.
Vandet tilsættes samt vinen og eddiken.
Bringes i kog skummes grundigt under vejs.
Småkoges under låg i 2 timer.
Persillen tilsættes og det koges yderligt 15 minutter.
Smages til med salt og peber.
Serveres med madbrød til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk