Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Rødspættefilet i hvidvin
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er vegetarisk!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

600 g fiske file rødspætte
1 spk. smør (saltet)
1 dl citron, saft
3 dl hvidvin, tør
lidt salt
lidt peber, hvid
1 dl hvidvin, tør
50 g løg
lidt muskatnød,revet
1 stk. lauerbærblad
2 dl boullion,fiske
5 spk. fløde,9%
lidt salt
lidt peber, hvid
700 g kartofler, samsø
200 g broccoli
200 g gulerødder
1 bdt. asparges, grøn
1 bdt. dild
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(7) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kartofflerne sættes over at koge så de er kogte samtidigt med fisken.
Gullerødderne skrælles og skæres i stave i 3 cm. størrelse.
Fiskefileterne vaskes og tørres.
Smørret smeltes og pensles på indersiden af et ovnfast fad.
Fiskefileterne rulles og lægges i fadet.
Saften presses fra citronen og hældes over fileterne sammen med hvidvinen.
Salt og peber drysses på.
Fiskefileterne ovnsteges ved 175C. i 25 minutter midt i ovnen.
Dryp lidt af væsken over fileterne undervejs.
Gulerødderne sættes over at koge.
Koges i 10 minutter, kom asparges og broccoli i.
Koger med i 10 minutter i let saltede vand.
Hvidvinen hældes op i en gryde.
Løget pilles og hakkes fint.
Lidt muskatnød drysses i, koges ind ved svag varme.
Fiskeboullion tilsættes og fløden ligeså.
Saucen koges et øjeblik og smages til med salt og hvid peber.
Serveres med kartoffler, gulerødder, broccoli, asparges,og hvidvinsauce.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk