Tirsdag 22. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Medailloner med gulerodsterrine
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Du skal bruge:

400 g svine,medaillon
2 tsk. smør (saltet)
200 g gulerødder
2 stk. æg
1 tsk. timian
lidt salt
lidt peber, sort
8 stk. savojkål
4 dl vand
400 g pasta, butterfly
400 g broccoli
200 g peberfrugt, rød
4 spk. maizena mel
6 spk. vand
lidt salt
lidt peber, hvid
kødtråd
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Gulerødderne skrælles og rives fint.
Den reven gulerødder, timian og æg blandes sammen.
Savojkålbladene skylles og de grove stængler skæres fra,
Læg to blade lidt forskudt fra hinanden og kom ægge-gulerodsmassen på.
Brun medaillonerne i smørret og drys med salt og peber.
Læg medaillonerne på bladene og pak dem ind, bind med kødsnor.
Pakkerne dampes i 15-17 minutter i lidt let saltede vand.
Båndpastaen koges efter anvisning i rigeligt let saltede vand tilsat en spk. olie.
Saucen laves ud af kogevandet fra medaillonerne og lidt koge vand fra grønsagerne.
Jævnes med maizenamel ud rørt i koldt vand.
Smages til med salt og hvid peber.
Serveres med båndpasta og kogt broccoli og rød peberfrugt i strimler.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk