Mandag 23. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kinesisk kyllingesuppe
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 8 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

900 g kyllingebryst,u/skind
150 g løg
150 g svampe,østershatte
1 spk. olie, raps
2 spk. ingefær
1 1/2 dl bambusskud, saltet
4 stk. forårsløg
2 spk. sherry,hedvin
lidt salt
lidt peber, hvid
25 g bønnespirer
2 stk. æg
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(7) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
4 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Æggene koges hårde.
Hvis de bruger en hel kylling.
Kyllingen sættes over at koge i let saltede vand.
Afkøles når den er kogt, plukkes (der skal være minst 900g kød).
Bruges der kyllingebrystfiler skæres kødet ud i strimler. Da bruger de så 2 boullionterninger til en liter suppe.
Rens svampene og del dem i fine strimler og svits dem i olien.
Tilsæt løgene og svits dem med til de er klare.
Tilsæt suppen 1l.
Kom kyllingekødet i gryden tilsæt fintsnittede forårsløg.
Bambusskud ogrevet ingefær samt sherryen tilsættes og det koger et øjeblik.
Smag til med salt og hvid peber.
Serveres i suppeskåle med hakket æg og bønnespire drysset på.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk