Mandag 23. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Grisebasse i Cola
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g svinekød, tern/strimler
50 g perleløg
1 spk. ingefær,frisk
3 fed hvidløg, knust
1 stk. bouillon,svin
2 1/2 dl vand
1 stk. tomatkoncentrat
250 g champignon
200 g gulerødder
300 g haricots verts
100 g peberfrugt, gul
1/2 l Coca Cola
lidt salt
lidt peber, sort
3 dl ris (basmati)
5 dl vand
lidt salt
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(6) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Risene sættes over således at de er færdig samtidigt med kødet.
Ingefær skrælles og rives, hvidløg pilles og hakkes. Gryden varmes op.
Champignonerne kvartes.
Svinekødet brunes, ingefæren og hvidløg tilsættes og champignoner og perleløgne kommes ved.
Bouillonterningen smulers i og vand tilsættes. Tomatkoncentratet kommes i.
Colaen hældes ved. Småsimre i ca.30 minutter uden låg.
Gulerødder skåret i julienne, peberfrugt i tern og haricots verst tilsættes og koger med ca. 10 minutter.
Smages til med salt, peber og evt. sukker/sødemiddel.
Tilbehør: Ris og salat efter eget valg (se opskrift under tilbehør).


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk