Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Mormors hjemmelavede forloren hare


- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

250 g svin, hakket (10-12%)
250 g okse, hakket (10-12%)
1 dl rasp, brød
1 dl fløde 13%
2 stk. æg
lidt salt
lidt peber, sort
50 g spæk,røget
1/2 l mælk 0,5%
lidt kulør
20 g mel, hvede
1 dl vand
20 g ribsgele
500 g gulerødder
1/2 dl citron, saft
2 spk. sukker
500 g kartofler, alm.
500 g kartofler,små,brune

Glasur el.lign.:

lidt ribsgele
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(8) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
8 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kødet røres sammen med salt, rasp, æg, fløde og peber til en ret stiv fars.
Den formes som et brød og lægges i et ovnfast fad eller bradepande.
Spækketskæres i tykke klosser og stikkes ind i farsen.
Fadet sættes i en god varm ovn 250C. i 15 minutter til farsen er brun.
Hæld mælken over og dæmp varmen til 180C. i 40 minutter.
Dryppes jævnligt med mælken.
Mælken/skyen hældes i en gryde og jævnes med meljævningen og smages til med salt, peber og ribsgele spædes måske med mere mælk om der ikke er nok til sovs.
Gulerødderne rives og smages til med citronsaft og sukker .
De almenelige kartoflerne skralles og koges.
De kartofler som skal bruges til brune skal koges med skral og pilles.
Brunes i smeltede sukker og smør.
Server Haren med hvide kartofler og brune samt brun sovs og råkost af gulerødder samt ribsgelé til.

Bemærkninger:

Der er mange varisioner se under forloren hare eller mager forloren hare.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk