Søndag 08. December 2019
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Huset Julekage med Grand Marnier creme


- til 10 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1/2 dl sirup
1 ds.
1 stk. appelsin, skal, reven
50 g mandeler, flager
g g tranebær,soltørrede
50 g abrikoser, tørrede
50 g rosiner
150 g gulerødder
175 g smør (saltet)
175 g farin
3 stk. æg
175 g mel, hvede
2 tsk. bagepulver
1 tsk. kanel,stødt
50 g brødkrumme, frisk
1/2 l creme fraiche 18%
1 stk. appelsin, skal, reven
1/2 dl flormelis (sukker)
2 spk. Grand Marnier
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Gulerodden skrælles og rives.
Ananasen drænes for sirupen og skæres i små stykker.
Abrikoserne snittes i små stykker.
Smør en kage form en med lidt mønster.
Kom sirupen i.
Kom en håndfuld ananasstykker i lidt samt appelsinskal og halvdelen af mandelflagerne og et par skefulde tranebær i bunden af formen.
Pisk så smør med sukker til det er lyst og luftigt og kom æggene i et af gangen.
Sigt melet, brødkrummerne, kanelen, resten af mandelflagerne samt bagepulvret i dejen.
Vend så resten frugterne i.
Kom dejen i formen.
Dæk formen med bagepapir og sæt formen i vandbad.
I en gryde eller ovn 125C. og kog den i 3 timer.
Der skal fyldes vand på under vejs eller løber ovnen tør.
Lad den få lov til at sætte sig inden den vendes ud på fad.
Afkøles inden serveringen.
Serveres med cremen rørt af cremefraise, flormelis, appelsinskal og Grand Marnier.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Roastbeef, ovnstegt
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2019 MTS / MTServer.dk