Torsdag 28. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Gulerodden skrælles og rives. Ananasen drænes for sirupen og skæres i små stykker. Abrikoserne snittes i små stykker. Smør en kage form en med lidt mønster. Kom sirupen i. Kom en håndfuld ananasstykker i lidt samt appelsinskal og halvdelen af mandelflagerne og et par skefulde tranebær i bunden af formen. Pisk så smør med sukker til det er lyst og luftigt og kom æggene i et af gangen. Sigt melet, brødkrummerne, kanelen, resten af mandelflagerne samt bagepulvret i dejen. Vend så resten frugterne i. Kom dejen i formen. Dæk formen med bagepapir og sæt formen i vandbad. I en gryde eller ovn 125C. og kog den i 3 timer. Der skal fyldes vand på under vejs eller løber ovnen tør. Lad den få lov til at sætte sig inden den vendes ud på fad. Afkøles inden serveringen. Serveres med cremen rørt af cremefraise, flormelis, appelsinskal og Grand Marnier. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |