Onsdag 14. April 2021 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Løgene pilles, hakkes og svitses i olien. Tomaterne i dåsen og hytteosten blendes og tilsættes. Kryders med oregano,salt og peber. Læg skiftevis lasagneplader, "sovsen" og den optøet spinat i et ildfast fad. Drys med reven ost og bag i 30-35 minutter ved 200°C. Icebergsalaten snittes og tomaten og agurken findeles. Anrettes i salatskål flutene varmes med de sidste 7 minutter. Lasagnen kan også anvendes som frokostret der vil den række til 4 pers. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |