Onsdag 18. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Fiskedeller med kartofler og persillesovs
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

700 g kartofler, alm.
1 bdt. persille
1/2 l mælk 0,5%
4 spk. maizena mel
2 spk. vand
lidt salt
500 g fiskefars
1/2 bdt. dild
150 g remoulade
2 dl ymer
4 spk. olie, raps
25 g smør (saltet)
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
7 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10


Billede af Fiskedeller med kartofler og persillesovs - klik for at se billedet i fuld størrelse (nyt vindue)

Fremgangsmåde:

Vi starter med at gøre opmærksom på, at dette er en købe fars, fint hakket.
Man kan da også selv lave en god fiskefars.
(Se opskrift)
Skræl kartoflerne og sæt dem over og koge.
Hak persillen uden stænglerne.
Remouladen røres med lidt ymer og fint hakket dild.
Citronen skæres i både og anrettes i en lille skål.
Steg fiskedellerne i en bladning af olie og smør ved middel varme.
De skal være gyldne og holdes varme til serveringen.
Sæt mælken over i en gryde og varm det til det bobler let, imens du rør i mælken så den ikke brænder på.
Hæld jævningen i sovsen og rør til det bliver tykt.
Kom den hakkede persillen i og smag sosven til med salt.
Serveres med kogte gulerødder eller anden grønsager som man kan har lyst til.

Tip
Brug resterne af kartoflerne, og fiskedellerne til pålæg i madparken eller frokosten.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk