Mandag 23. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Gåsesteg


- til 8 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

6 kg gås
1 spk. sukker
1 spk. salt
1 tsk. peber, sort
500 g æble
300 g svesker
6 dl vand
lidt kulør
30 g mel, hvede
lidt vand
lidt portvin
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
16 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Gåsen gnides med salt, peber og sukker indvendigt og ligeså udvendig.
Fyldes med æbler og svesker, (sveskerne må godt have været lagt i blød i halv vand og portvin et par timer i forvejen).
Luk for fyldet med kødnåle eller sy med kødtråd.
Læg den i en bradepande og brun den i 30 min. ved 250°.
Dæmp varmen og tilsæt vand og lad gåsen stege i ca 2 timer
(15 min. mere pr. kg.)
Hæld skyen fra og lad gåsen få 20 min. ved tør varme.
Tilbered sausen af skyen, som er skummet fri for fedt, og fjern kødnåle eller kødtråden inden den sættes på bordet.
Serveres med kartofler hvide eller brune rødkål eller Waldorfsalat.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk