Mandag 23. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kylling med svampe og sherry.
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1200 g kylling, hel
100 g løg
100 g gulerødder
1 fed hvidløg, rå
1 tsk. salt
1/2 dl vand
250 g champignon
50 g mandel splitter
1 stk. bouillon, hønse, tør
3 dl vand
1 dl fløde 13%
2 stk. æggeblomme
240 g ris (basmati)
6 dl vand
4oo g salat,blandet
1/2 dl sherry medium
2 tsk. maizena mel
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kog risene som sedvanligt.
Del kyllingen i 8 stykker.
Kom kyllingen i en gryde og tilsæt vand salt og boulion.
Snit løg og gulerod i passenden stykker og tilsæt dem til kyllingen.
Lad den småsimre i 40 min. husk at skum godt af lige når det koger.
Champignonerne renses og skæres i kvarte.
De svitses sammen med mandlerne.
Suppen fra kyllingen samt sherryen tilsættes.
Snurres sammen 5-6 min.
Maizenaen udrøres i fløden og tilsættes.
Saucen koges igennemen i 5 min.
Grydentages af varmen og æggeblommerne tilsættes under piskning.
Smages til med salt og hvid peber.
Kom kyllingen i et dybt serverings fad og hæld sauaen over.
Server ris og grøn salat til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk