Søndag 22. April 2018 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt kartoflerne over at koge. Således at de er færdige samtidig med den øvrige mad. Der skæres en dyb lomme i koteletterne. Fetaen blandes med basilikumen og persillen. Fordeles i lommerne. Krydderes med salt og peber og brunes i smøret. Lægges i et ildfast fad og sættes i ovnen i 30 min. ved 160° på midterste ovnribbe. Løg hakkes fint og svitses kort tid med hvidløg i olien. Hvidvinseddiken hældes ved og koges ind. Bouillon, timian og sennep tilsættes og saucen koges igennemen. Maizenaen udgøres i fløden og røres i. Saucen koges igennemen et par min. Smages til med salt og peber og evt lidt sukker hvis den er for syrlig. Grønsagsblandingen (broccoli-gulerødder) varmes gerne med lidt bid tilbage. Serveres med grønsagerne og kartofler samt brød. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |