Mandag 23. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Koteletter med grønt og dijonsauce.
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 kg koteletter
100 g ost, feta, tern
2 spk. basillikum
2 spk. persille,bredbladet
20 g smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, sort
100 g løg
1-2 fed hvidløg, rå
1 spk. olie, oliven
1 stk. bouillon, hønse, tør
3 dl vand
1 spk. timian
1-2 spk. sennup,dijon,krydderet
1 dl fløde 13%
2 tsk. maizena mel
lidt peber, hvid
1 kg kartofler, asparges
1-2 stk. flute,hvidløg,frost
1 spk. hvidvineddike
400 g grøntsagsblandning
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Sæt kartoflerne over at koge.
Således at de er færdige samtidig med den øvrige mad.
Der skæres en dyb lomme i koteletterne.
Fetaen blandes med basilikumen og persillen.
Fordeles i lommerne.
Krydderes med salt og peber og brunes i smøret.
Lægges i et ildfast fad og sættes i ovnen i 30 min. ved 160° på midterste ovnribbe.
Løg hakkes fint og svitses kort tid med hvidløg i olien.
Hvidvinseddiken hældes ved og koges ind.
Bouillon, timian og sennep tilsættes og saucen koges igennemen.
Maizenaen udgøres i fløden og røres i.
Saucen koges igennemen et par min.
Smages til med salt og peber og evt lidt sukker hvis den er for syrlig.
Grønsagsblandingen (broccoli-gulerødder) varmes gerne med lidt bid tilbage.
Serveres med grønsagerne og kartofler samt brød.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk