Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Yoghurtmarineret kotelet med couscouss og salat.
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g koteletter
2 tsk. olie, raps
50 g løg
2 dl yoghurt (naturel)
1 tsk. kommen,spis
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. kroianter,knust
1 tsk. salt
1 knsp. cayennepeber
2 spk. sojasauce
5 dl yoghurt (naturel)
1 spk. honning
1 tsk. hvidvineddike
1-2 fed hvidkål, rå
3 spk. persille
1 spk. mynte
2 knsp. salt
4 dl vand
1 stk. bouillon, grønsags, tør
400 g salat,blandet
lidt olie/eddike,blandet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(0)
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skær løget i skiver.
Bland yoghurten (2 dl.) med løget, spiskommen, gurgemeje, knuste korianter, salt, cayennepeber og soya.
Læg koteletterne deri og lad dem marinere i to timer i køleskabet.
Saucen: De 5 dl. Yoghurten drænes i et kaffefilter i de to timer kødet trækker.
Bland yoghurten med honning, hvidløg, hvidvinseddiken, krydderurter og salt.
Couscoussen overhældes med kogene boulionen og trækker under låg til aldt væsken er suget op.
rør rundt i couscoussen så den er løs og let.
Tag koteletterne og steg dem på en hed pande i olien.
Serveres medden kolde sauce til samt grøn salat.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk