Onsdag 14. April 2021 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl bagekartoflerne og pak den ind i stanniol og sæt dem i ovnen ved 200° i 45 min. Skral sellerien, pastinakker og gulerødder og skær dem i små stykker. Brun dem i olien i en sauterpande tilsæt snittede porre og hvidløg. Lad det brune med lidt. Tilsæt rødvin lad det snurre for svag varme. Gnid steakene med salt og peber og steg dem i 5-10 min. på hver side alt efter kvalitet og tykkelse og hvilken gennemstegthed der ønskes. Hak rød løg og persille og bland det i creme fraisen smag til med salt og peber. Smag ratatouillen til med salt og peber. Server de bagte kartofler ratatouillen og creme fraise saucen og et godt glas rødvin eller en rigtig god øl. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |