Torsdag 27. Juli 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Presset fisk og spinat
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 10 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

750 g laks
600 g rødspætte
500 g spinat,frisk
lidt muskatnød,revet
5 dl hvidvin, medium
5 dl vand
lidt salt
12-15 stk. peber,sort hele korn
100 g løg
1 stk. lauerbærblad
4 stk. persillekviste
3 skv. citron, rå
12 stk. husblas/gelatine
6 dl fiskesauce
4 dl creme fraiche 38%
3 spk. kørvel
3 spk. purløg
lidt salt
lidt peber, hvid
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(0)
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Bland hvidvin og vand til kogelage.
Tilsæt de øvrige ingredienser, salt, peberkorn, fint hakket løg, laurbærblad, persillekviste og citronskiver.
Damp først den hvide fisk ca. 10 minutter.
Damp dernæst laksen ca. 10-15 minutter og lad fisken køle af.
Udblød husblasen i kold vand i 5 minutter.
Knug den fri for vand og kom den i 1 l. kogelage.
Lad geleen svale.
Damp spinaten i en lille gryde krydr med salt, peber og muskatnød.
Pensel en form på 1,5 l. med olie og dæk bunden med et lag spinat.
Læg laksen, spinat, hvide fisk,laks, lagvis men slut med spinat.
Hæld den afkølet lage over og stil formen kold gerne natten over så geleen kan stivne.
Vedanretningen løsnes geleen forsigtig hele vejen rundt med en skarp kniv.
Skæres i passende skiver og serveres på fiske tallerken eller frokost tallerken med creme fraichen rørt med krydderurterne smagt til med salt og peber og lunt flytè.
Retten er ikke fryseegnet.
Men kan laves et par dage i forvejen.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk