Fredag 15. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Tærte med røget laks
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

50 g smør (saltet)
15 g gær, rå
1 dl mælk 0,5%
lidt salt
150 g mel, hvede
2 stk. æg
2 dl mælk 0,5%
1 tsk. salt
lidt peber, sort
350 g spinat,hel,frost
100 g rejer (dybfrost)
100 g gulerødder,revet
150 g laks,røget,strimler
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(7) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
3 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Tærtedej: rør 1 dl. mælken med gæren.
Tilsæt 50 g. smeltet smør, salt, og mel.
Ælt dejen smidig og kom den i et smurt tærtefad.
Tryk dejen ud med fingerne op langs kanten og ud over bunden.
Forbag tærtebunden i ovnen i 15 minutter ved 180°.
Knug den optøet spinat fri for væske.
(bruges der frisk spinat skal der bruges 700 g. og så skal den ristes ler i smør i en gryde så den falder sammen.)
Pisk æg, 2 dl. mælk, salt og peber sammen.
Fordel spinaten, rejerne, revet gulerod og røget laks pænt fordelt over det hele.
Hæld æggemassen over og anbring tærten i ovnen igen.
Bages i 35 minutter eller til den har taget lidt farve og er stivnet.
Serveres evt med grøn salat.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk