Søndag 25. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
And med svesker,brune kartofler, rødkål og sovs
 Opskriften er vegetarisk!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

900 g and, bryst, rå
30 stk. svesker
lidt salt
lidt peber, sort
lidt ingefær,frisk
7 1/2 dl vand
40 g mel, hvede
lidt kulør
lidt sukker
lidt salt
2 kg kartofler,små,brune
150 g sukker
50 g smør (saltet)
400 g rødkål,købt,færdiglavet
2 stk. appelsin, rå
lidt ribsgele
1-2 fl. rødvin
1 l isvand
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
7 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Sæt de små kartofler over at koge så man kan pille dem meden andebrysterne er i ovnen.
Ris de 3 andebryster og gnid dem med salt og peber.
Riv frisk ingefær eller brug stødt ingefær og gnid brysterne med det.
Fordel sveskerne i bunden af en bradepande 25x30.
Læg andebrysterne ovenpå.
Kom 7,5 dl vand ved og sæt dem i ovnen ved 200° i 1 time og 30 minutter.
Pil de små kartofler meden du venter på anden.
Kom den færdigkøbte rødkål i en gryde og varm den igennemen sammen med en spsk. ribsgele.
Skær skrallen af appelsinerne og filer denne pres det overskydende saft over rødkålen.
Tag brysterne fra men hold dem varme og læg sveskerne på serveringsfadet.
Sig skyen op i en gryde og jævn med meljævningen og tilsæt lidt kulør.
Kog saucen godt igennemen.
Smag til med salt sukker og evt ingefær og peber.
Hold den varm.
Smelt 150 g. sukker på panden og tilsæt smøret når sukkeret er gyldent.
Vend de små kartofler på panden så de bliver pænt brune over det hele og gennemvarme.
Skær andebrysterne i tynde skiver og anret på fadet.
Kom rødkålen i serveringsskål og fordel appelsin filererne med let hånd over rødkålen.
Kom sovsen i sovseskål eller kande og så velbekommen.
Husk at server gele til ved bordet og træk vinen op i god til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk