Mandag 25. September 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Gravad laks med sennepsdressing
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er vegetarisk!

- til 12 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

600 g laks
2 tsk. sukker
1 spk. salt
lidt peber, blanding
1 knsp. kroianter,knust
1 knsp. stjerneanis
1 tsk. fennikeel
100 g farin
1 dl sennep,brun
2 tsk. sennup,dijon,krydderet
2 spk. dild
6 skv. brød,grov
2 stk. dilds, kvist, rå
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
6 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Læg laksefilen i fryseren i 2 dage.
Lad den tø op i køleskabet i 1 dag.
Bland sukker, salt, peber, stødt koriander, anis og fennike sammen i en lille skål.
Drys denne bladning jævnt ud over laksefilen og kom madfilm over fadet med laksen.
Sæt den i køleskabet i mindst 1 døgn gerne 2 inden den skal spises.
Bland også sennepdressingen et par dage i forvejen.
Farin, brun sennep dijonsennep og dild.
Dæk skålen med film og opbevar den i køleskabet.
Ved anretningen.
Skær laksen i skiver med en meget skarp kniv.
Skær dem så skindet er tilbage.
Anret laksen på et fad og pynt med frisk dildkviste og dressingen ved siden af.
Server en halv skive grov brød til.
Smør efter eget valg.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk