Onsdag 18. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Julepostej på kyllingelever, med rødbedecreme
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 15 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

300 g lever,kylling,frost
500 g kylling,rå,hakket
2 stk. æg
1/2 dl fløde,9%
4 spk. rødvin
4 spk. maizena mel
100 g løg
2 tsk. timian
lidt neiliker,stødt
lidt allehånde, stødt
lidt muskatnød,revet
lidt peber, sort
1 1/2 tsk. salt
200 g fromage frais
2 spk. maryonnaise
lidt salt
knsp. peber, hvid
200 g rødbede,syltede
200 g agurk, drue, syltet
200 g æble
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skær hinder og sener fra den optøede kyllingelever.
Kom den i en foodprocessor og kør dem et øjeblik.
Kom leveren i en røreskål og rør det hakket kyllingekød sammen.
Tilsæt æg, fløde, rødvin, maizena og meget fint hakket løg,
samt timian, nellike, allehånde, muskatnød,1,5 tsk salt og lidt peber.
Rør det sammen til en ensartede masse og kom det i en postejform af stanniol eller postelin, på ca. 1 l.
Bag den i ovnen ved 200° i 75 minutter.
Pisk fromage fraise og mayonnaisen, salt og peber sammen.
Snit rødbederne, syltede agurke og æblerne i små tern og vend dem i dressingen.
Server postegen lun eller kold efter eget ønske og med rugbrød og rødbede-cremen til.
det kan laves i forvejen.
Postejen kan fryses.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk