Lørdag 16. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Det gode grov gulerodsbrød
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 24 stk.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

50 g hasselnødder
200 g gulerødder
25 g gær, rå
5 dl vand
1 tsk. salt
200 g mel,grahams
600-700 g mel, hvede
1 stk. æg,pensling
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
13 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Hak hasselnødderne groft,
Riv gulerødderne fint.
opløs gæren i en stor skål.
tilsæt salt, hasselnødder, gulerødder, grahamsmel og to tredjedel af hvedemelet.
Ælt dejen og tilsæt løbende mere hvedemel til dejen er god og fast, men kun lige akkurat slipper fingerne.
Dæk skålen og lad den stå at hæve en time.
Tag dejen ud på bordet og del den i to.
Ælt den igennemen og form til to brød eller 24 boller alt efter ønske.
Læg brød-boller på bage papir/bageunderlag.
Pensel med sammenpisket æg og lad det efterhæve i 30 minutter.
Bages ved 200° i 40 minutter for brød og 20-25 minutter for boller.
Bruges der varmlufts ovn er temperaturen 20° under alm. ovn.
Brødet er bedst nybagt men kan fryser bollerne lunes før serverin.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk