Tirsdag 22. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Krydret ostekage med bær
 Opskriften er vegetarisk!

- til 12 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

100 g smør (saltet)
150 g rugkiks-sød
7 stk. husblas/gelatine
1 tsk. kardemomme
2 tsk. ingefær
300 g ost,fløde,15%
2 stk. æg
1 dl yoghurt (naturel)
1 tsk. citron, skal (revet)
1 1/2 dl flormelis (sukker)
250 g hindbær,frost
2 1/2 dl saft,blandet,sød,1:4
lidt citronmelisse
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Smelt smøret.
Smuldr kiksene i det og bland ingefær deri.
Læg bladningen i en springform beklæd med film.
Sprede det grundigt ud og tryk det godt til langs kanterne og midten.
Sæt husblasen i blød i koldt vand.
Rør kardemomme i flødeosten, æggeblommer, yoghurt og citronskal.
Tag 4 blade husblas og smelt dem over vandbad og rør den i ostemassen i en tynd stråle medens der røres godt til.
Pisk æggehviderne meget stive og vend det i ostemassen.
Kom ostemassen i springformen oven på kikse bladningen.
Sættes i køleskab i et par timer til den er stiv.
Fordel bærrene oven på ostemassen.
Smelt de 3 stk husblas over vandbad og kom saften i.
Hæld saften over bærene og lad den stivne i køleskabet i en times tid eller til den er stiv.
Løsne den langs lanten med en skarp kniv og flyt den over på et fad inden serveringen.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk