Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Oksekødspande a la sukiyaki
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

600 g okse, inderlår
2 spk. olie, raps
4 stk. forårsløg
300 g champignon
1 ds. bambusskud, saltet
2 stk. peberfrugt, rød
1 stk. bouillon, okse
4 dl vand
1 dl sojasauce
1/2 dl sherry medium
240 g ris (jasmin)
6 dl vand
lidt salt
lidt peber, sort
lidt maizena mel
1 stk. æg
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skær kødet i strimler.
Varm panden eller woken op ogkom olien heri.
Snit peberfrugterne i strimler og forårsløgene i 2 cm. store stykker.
Champignon i skiverog bambusen dryppes godt af.
Opløs boulionterningen i det kogene vand.
Afmål serryen og soyasovsen.
Sæt risene over at koge i gryde eller mikroovn.
Svits oksekødet i olien til det har skifte farve.
Tilsæt forårsløg og lad det svitse med et par minutter.
Kom peberfrugterne på og vend dem med sammen med bambusen.
Drys med salt og peber.
Kom nu kød og grønsager på serveringsfad og hold det varm medes sausen laves.
Tilsæt serryen og soyasovsen.
Lad det bruse op et øjeblik og tilsæt så boulionen.
Koges et par minutter.
Smages til med salt og peber.
Kan jævnes med lidt maizenamel om det ønskes.
Pisk 1 æg sammen og sæt det på bordet sammen med gryderetten.
Nu dypper man så hver især sit kød i det sammenpisket æg ved bordet


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk