Lørdag 24. Juni 2017
I dag: Skt. Hans Dag
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Boller i karry med ris


- til 4 pers.

Du skal bruge:

500 g kalv/flæsk (10-12%)
2 tsk. salt
100 g løg
75 g mel, hvede
3 dl vand
2 stk. æg
lidt peber, sort
3 dl ris (løse)
5 dl vand
1/2 tsk. salt
200 g broccoli
200 g gulerødder
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
13 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Risene sættes over at koge således at de er færdige samtidig med boller/karrysovsen.
Gulerødderne skralles og sættes over at koge.
Broccolien plukkes i mindre buketter og er klar til at komme i 5 minutter før serveringen.
Kødet røres sejt med salter.
Ægget og revet løg tilsættes.
Mel og peber tilsættes og vandet kommes i lidt af gangen, farsen må ikke blive for blød.
Vandet og bouillonen sættes over.
Når det koger formes farsen til små boller som lægges forsigtig i vandet.
Lad dem småsimer i 5 minutter, tages op.
Kogevander sies og kommes tilbage i gryden.
Karryen tilsættes og suppen jævnes med mel ud rørt/rystede. Smages til med salt, sukker og evt.mere karry.
Bollerne lægges tilbage og varmes igennem i saucen. Kødbollerne i karrysovs serveres med ris, broccoli, og gulerødderne.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk