Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Ovnstegte hakkedrenge og grønsager med kartoffeler


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g okse, hakket (10-12%)
100 g peberfrugt, grøn
150 g porre
lidt salt
lidt peber, sort
200 g løg
200 g løg, røde
1 dl hvidvineddike
15 g sukker

Glasur el.lign.:

50 g løg,skalotte
1 tsk. olie, raps
1 dl sojasauce
lidt rosmarin
lidt salt
lidt peber, sort
500 g fromage frais
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(8) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Pil alle løgene.
Rens peberfrugten.
Vask kartoflerne.

De alm.løg og røde løg snittes.
Kommes i et ildfast fad krydres med salt og peber.
Hæld hvidvin-eddiken ved.
Stil fadet i ovnen ved 190C. ca. 20 minutter.
Midt-vejs drysses sukker på og de vendes.

Porren snittes i tynde ringe.
Peberfrugten skæres i strimler.

Sæt de vaskede kartofler over de skal koge 15-20 minutter.

Form 4 pæne bøffer og kryder med salt og peber.
Læg dem i det ildfaste fad og steg dem 10 minutter ved 190C.
Drys porren og peberfrugten over og steg yderligt i 5 minutter.

Sovs:
Skalotte-løgene hakkes fint og kommes i en gryde med 1 tsk. olie steges klare.
Soyasauce hældes ved og vandet samt rosmarinen.
Småsimres i 15 minutter, smag til med peber og salt.
Si væsken og pisk fromage frais i lige før serveringen så sovsen er så varm som mulig.


Bemærkninger:

Forslag til tilbehør: Grøn salat eller gulerodsråkost


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk