Torsdag 14. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Omelet med rejer
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 stk. æg
lidt salt
lidt peber, sort
1 tsk. olie, raps
150 g rejer (dybfrost)
300 g squash, grøn
300 g porre
2 tsk. olie, raps
lidt salt
lidt peber, sort
4 stk. tomat (rå)
50 g løg
lidt salt
2 tsk. citron, saft
4 brød,grov
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
6 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Tomatsalaten:
Skær tomaterne i tynde skiver og hak løget meget fint.
Kom tomatskiverne på et fad med lidt kant og drys løgen over.
Rør nu salt citronsaft sammen og hæld det over tomatskiverne.
Lad det stå og trække meden du laver fyldet og omeletten.
Fyld:
Lad rejerne tø op i en sigte.
Flæk squashen i fire dele og snit dem i skiver.
Skær porrerne i tynde skiver.
Varm de 2 tsk. olie op på en pande og svits grønsagerne heri i 5 minutter.
Tilsæt rejerne og smag til med salt og peber.
Lad det svitse tilrejerne er varmet igemmemen
Kom bladningen over i en skål og hold det varmt medens du laver omeletten.
Omelleten:
Pisk æg, salt og peber sammen i en skål.
Varm 1 tsk. olien op på panden og hæld æggemassen på.
Lad omeletten stege ved middel varme til den er stiv på overfladen.
Læg fyldet på midten og fold omeletten hen over grønsagerne og glid den over på et lunt fad.
Server omeletten lun med brød til og smør efter eget ønske.
Der er til 2 pers hvis det skal udgør et fuldt måltid ellers server frisk frugt til som dessert.
Til fire hvis det bruges som frokost ret og der serveres fx. ost og brød ved siden af.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk