Mandag 25. September 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Leverpostej med champignon og bacon


- til 24 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 kg lever-spæk blandning,frost
150 g smør (saltet)
6 spk. mel, hvede
3 dl mælk 0,5%
4 stk. æg
3 tsk. peber, sort
150 g løg
4 tsk. salt
1 tsk. kroianter,knust
2 stk. aluminiumsforme a 1 l.
300 g bacon, rå, skiver
500 g champignon
lidt salt
lidt peber, sort
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
11 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Leverpostej:
Opvarm ovnen til 150°.
Smelt smørret i en tykbundet gryde og tilsæt melet bag det sammen og tilsæt mælken under omrøring.
Tag gryden af varmen og lad opbagningen køle lidt af.
Kom lever-spæk blandningen i en stor rørskål.
Kom æg, fint hakket løg, salt og peber og koriander i opbagningen og rør grundigt.
Kom så bladningen i skålen til lever-spæk blandingen.
Fordel bladningen i formene og sæt dem i en bradepande med vand i bunden og bag dem i ovnen ved 150° i 65-70 minutter.
Tilbehør:
Steg bacon gyldent og sprød på en tør pande.
Tag det af panden og læg det på fedtsugningne papir.
Steg champignonerne i fedtstoffet.
Krydr med saltog peber.
Sæt leverpostejen på et stort fad og kom champignon og bacon rundt om. Leverpostejen kan fryses og derfor laves i god tid lunes evt ved serveringen.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk